Fürdőszoba felújítás

2021.04.16. hírek

Fürdőszoba felújítás előtt, alaposan végig kell gondolni, hogy mire is lesz szükség a munkafolyamat során.

Fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba felújítás előtt, alaposan végig kell gondolni, hogy mire is lesz szükség a munkafolyamat során.

Hamar elfogy a lelkesedés, ha nincs megfelelő szerszám, vagy később tudatosul, hogy mennyivel egyszerűbben is meg lehetett volna csinálni.

A fürdőszoba felújító csomagunkat ezért hívtuk életre, hogy megkönnyítse a házilag végzett felújítást és élmény legyen az elvégzett munka.

 

Az extrém pontos vágás érdekében mindig minőségi várókorongot kell választani. Hatalmas a kínálat, de nem minden csempevágó korong hozza meg a hozzá fűzött reményeket.

A csomagban található szuper vékony, prémium minőségű száraz vágókorong, extrém pontos, forgácsmentes vágást biztosít. Kiváló teljesítménye és hosszú élettartama miatt a szakemberek is ezt használják.

De mielőtt nekivágnánk ???? a csempének, nézzük a csomag többi részét is.

A csempén lévő furatok könnyű jelöléséhez a Mechanic csempesablon használatát javasoljuk.

A többfunkciós sablon nélkülözhetetlen eszközévé válik a munka során, és jelentősen javítja a teljesítményt. Nem kell többet félni attól, hogy a drága csempét, vagy termeszétes követ rossz helyen fúrjuk vagy vágjuk meg, a csempesablon alkalmas a pontos és precíz furatok átjelölésére. A fúrás, vágás az egyik kritikus pontja a fürdőszoba felújításának, de ha van Mechanic csempesablonunk, hatékonyan, pontosan, stressz nélkül jelölhetjük be a szappantartó vagy a csaptelep helyét.

Használható:

különböző szögek és eltérő átmérőjű furatok helyzetének jelöléséhez,

konnektor aljzatok helyének beméréséhez,

burkolati utánfúrás helyének kijelöléséhez,

nem szabványos átmérők jelöléséhez.

Grátiszként a csomagba teszünk egy praktikus önhegyező jelölőceruzát, hogy ne a gyerek tolltartójából kelljen a kitört hegyű grafitok között keresgélni.

 

Ha már a furatok helye megjelölésre került, akkor valóban vágjunk bele, méghozzá a kimagasló minőségű Ficina gyémántszerszámmal. Ez a koronafúró gyors, precíz lyukfúrást tesz lehetővé. Kimagasló teljesítményének köszönhetően többszöri lyukfúrásra alkalmas. Idő- és költséghatékony, hosszú élettartam jellemzi. A gyémánt lyukfúró csatlakozása: M14.

A csomag tartalmaz még egy kiváló tapadóerővel rendelkező Soudal neutrális szilikont, amit tömítésre és rögzítésre ajánlunk. Ha természetes köveket használunk a fürdőszoba felújításakor, például gres lapot, akkor nagyon nem mindegy, hogy milyen szilikonnal dolgozunk.  A hagyományos, kereskedelmi forgalomban kaptató szilikonok nagy része ecetes alapú. Ezekkel semmiképp ne dolgozzunk, mert megmarják a követ, és nyomot hagynak azon.

Mi a csomagba egy speciális, kifejezetten természetes kövekre kifejlesztett szilikont raktunk, mely még a fényezett köveken sem hagy nyomot. Tökéletes vízzáró tulajdonsággal rendelkezik, nem marja meg a gyönyörű követ. Ez a szilon a megoldás a problémamentes tömítéséhez.

 

Ezekkel a szuper szerszámokkal és eszközökkel nagyban hozzájárulhatunk az új fürdőszoba sikeréhez. De ne feledkezzünk meg a munkavédelemről sem. Az építőipari szakemberek sem kezdik el a munkát megfelelő védőfelszerelés nélkül. A biztonság érdekében a csomaghoz polikarbonát, állítható nyergű védőszemüveget raktunk, mely megvédi szemünk világát a kifröccsenő, lepattanó anyagoktól. Sportos fazonja miatt garantáljuk, hogy mindenkinek jól áll, és teljes körű védelmet biztosít a szem környékén.

De nem csak a szemet, hanem a kezet is védeni kell, így a finom munkákra is használható komfortos sertésbőr védőkesztyűt ajánljuk. Artéria és körömvédő megerősítéssel, tartós, puha piros pamut kézhát résszel és tépőzárral a komfortos és megfelelő védelemért.  A színbőr extra tartósságot biztosít, illetve kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bír.

 

A fürdőszoba felújító csomagot itt tudja kedvezményesen megvásárolni.

Jó munkát és eredményes felújítást kívánunk!