Mi mindenre jó a Bellinzoni epoxy gyantája?

2021.05.25. hírek

Kreativitás, művészet, EPOXY GYANTA!

Mi mindenre jó a Bellinzoni epoxy gyantája?

Mi mindenre jó a Bellinzoni epoxy gyantája?

Kreativitás, művészet, EPOXY GYANTA!

Mi mindenre jó a Bellinzoni epoxy gyantája?

Azon kívül, hogy kiváló kövek repedésének javításhoz, egyenletlenségek javítására és kitöltésére, tökéletes hobbi anyag is!

A ma oly divatos üveggyanta ékszereket is könnyedén elkészíthetjük vele, kiszerelésének köszönhetően pedig gazdaságos és praktikus választás a gyantaékszer szerelmeseinek.

A kereskedelmi forgalomban kapható barkácsgyantákkal ellentétben a Bellinzoni epoxy gyantája kiszerelése: 1 db 1000 g -os "A" komponens és 1 db 250 g -os "B" komponens.

Az epoxy gyanta nagyon sokoldalú víztiszta anyag, színezéssel és egyéb kreatív technikákkal egyedi és dekoratív ékszereket, ajándékokat készíthetünk. A végeredménynek csak a képzelet szab határt.

Megszámlálhatatlan öntőformát lehet találni a neten, melyek jó alapot adnak a kezdő gyantaöntők számára. Bátran használjunk száraz virágokat, csillámokat, gyöngyöket, süteményszóró díszeket, színező anyagokat.

Készíts te is egyedi ajándékot barátaidnak, lepd meg őket kreativitásod egy darabjával.

A gyanta színezéséhez használhatjuk a Bellinzoni színezőpasztáit, vagy a kereskedelmi forgalomban kapható, úgynevezett pigmenteket, de más, otthon is megtalálható festékanyagokkal is könnyedén kísérletezhetünk, mint például az olaj- vagy akrilfestékek, csillám porok, ételfesték, vagy anya szemhéjfestékének felhasználásával is számtalan kedves dolgot hozhatunk létre.

A Bellinzoni Imperox mellett megtalálható kínálatunkban az Olasz Impa által gyártott műgyanta termékek is, bár ezek a termékek nem víztiszták, színezésük ajánlott. De választhatjuk a már eleve színes termékeket is az Impától, például a feketét, a fehéret vagy szürkét.

Egy két praktikus tanács mielőtt belekezdenénk az üveggyanta tárgyak készítésébe:

  • Pontosan tartsuk be a használati utasítást, a flakonon megjelölt keverési arányban adagoljuk a komponenseket.  Ellenkező esetben nem köt meg, vagy már a keverés közben megkeményedik.
  • a munkafelületet takarjuk le újságpapírral, hogy a kicsöppenés ne okozzon gondot.
  • Ne keverjük túl a gyantát, mert tele lesz buborékokkal, ha mégis megtörténne, apró ütögetéssel eltűntethetjük azokat.
  • Használjunk eldobható műanyag tálakat, kanalat, vagy keverőpálcát.

 

Az alkotás és létrehozás művészete kortalan élmény

Próbáljátok ki bátran termékeinket!