Szolgáltatások

szolg
 
 
 
 
 

Padlócsiszoló gép bérlés

padlócsiszoló

Üzletünkben lehetőség van padlócsiszoló gép bérlésére, mellyel márvány, gránit, beton, műkő, terrazzo padlóburkolat csiszolható, polírozható.
A kölcsönözhető padlócsiszoló gép alkalmas egybefüggő területek síkba csiszolási folyamatától egészen a fényező polírozó folyamatok ellátására is, a rögzíthető csiszolókövek segítségével.
Könnyed kezelés, könnyű irányíthatóság jellemzi.

 

                    Motor                                      230V
                    Csiszolótárcsa átmérő           300mm
                    Víztartály                               15liter


A bérleti díj 12.500Ft+áfa/nap
Kaució: 150.000Ft

A csiszológéphez szükséges csiszolókövek kiválasztásában, mennyiségének megválasztásában, üzletünkben szakmailag felkészült eladóink készséggel segítséget nyújtanak.
Bármely felmerülő kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre a koipar@koipar.hu email címen, vagy a 0620/852-6105-ös telefonszámon.

 

Porcelán kép készítés

Porcelánkép

Cégünknél rendelhető sírokra felhelyezhető porcelánkép, széles választékban.

Mint minden termékünknél, ez esetben is törekszünk a minőségre.
Az általunk forgalmazott porcelánképek válogatott francia, és német alapanyagokból, speciális mázzal, a jelenleg legjobb minőséget adó amerikai technológiával készülnek.
Az igény szerinti arany díszítőfestés 22 karátos arannyal történik.
Formáját tekintve bő választékból kereshetjük ki, számunkra legmegfelelőbb porcelán képet.
Készíttetünk ovális, szögletes, szív formájú, könyv alakú porcelán képet is.
Kérhető díszítés nélkül is, vagy arany illetve ezüst festéssel is.
A fotók hátterében látható nemkívánatos részeket levesszük, a porcelán képet letisztult fehér háttérrel látjuk el. Színes képek esetén lehetőség van rendelésnél a háttér színét és motívumát is megváltoztatni.
Vállaljuk többalakos képek készítését is, mind fekete-fehérben, mind színesben, álló vagy fekvő kivitelben.
Lehetőség van régi fekete-fehér képek átszínezésére is porcelánkép készítés során.Rendelést leadni lehet személyesen üzletünkben a kívánt fényképpel, illetve e-mailben jó minőségű fotó csatolásával a koipar@koipar.hu-ra.
A beérkezett rendeléstől számított 1 héten belül vehető át az elkészült porcelánkép.
Átvétel személyesen üzletünkben lehetséges.

További porcelán kegytárgyainkat megtekintheti az alábbi linkre kattintva:
https://koipar.hu/hu/termekek/kegytargyak/porcelantermekek


Bármilyen felmerülő kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre a 0630/419-4575 telefonszámon.

 

 

Bronz sírkő feliratok

betü

A síremlékek napjainkban igen változatosak, anyaghasználatban és formavilágban is különbözhetnek, azonban elengedhetetlen kiegészítő elemek a sírfeliratok. A sírfeliratok egyik klasszikus és időtálló lehetőségét a bronz betűk kínálják, melyek széles választékban állnak a megrendelők rendelkezésére.

Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött kínálja a Vezzani minőségi és esztétikus bronz betűiket különböző stílusokban az érdeklődők számára, melyek segítségével az igényeknek és az elhunyt emlékének megfelelő sírfelirat valósítható meg.
1943-ban alapított Vezzani, családi vállalkozásként indult. Az általuk gyártott temetési kellékek a legfejlettebb technológiák felhasználásával kiváló minőségben jelenleg is Olaszországban készülnek. Vezzani a kezdetektől együttműködik nemzetközileg elismert festőkkel, szobrászokkal és tervezőkkel. A művészek értékes munkája lehetővé teszi a korszak szellemének átitatását a kegyeleti termékekbe. Ez a Vezzani büszkesége, hisz a művészi kegytárgyak segítségével méltó emlék állítható.
A művészekkel, festőkkel és szobrászokkal folytatott folyamatos együttműködés célja, hogy magas színvonalú temetkezési kiegészítőket kínáljon megfizethető áron, megfelelve a korszak elvárásainak.
A formák és méretek sokszínűsége, a kiváló minőségű nyersanyagok használata és az exkluzív megjelenés kiemeli a Vezzani bronzok művészeti értékét.

Bármely felmerülő kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre a koipar@koipar.hu email címen, vagy a 0620/852-6105-ös telefonszámon.