Fürdőszoba Felújító csomag

Fürdőszoba Felújító csomag Fürdőszoba felújító csomag, professzionális eszközökkel, kedvezményes áron.

Cikkszám: #FURDOCSOMAG
Bruttó ár
 37 938 Ft 
Nettó akciós ár
23 898 Ft
Bruttó akciós ár
30 350 Ft

TermékismertetőFürdőszoba Felújító csomag

Ezt a csomagot a fürdőszoba felújítás leegyszerűsítése érdekében hoztuk létre vállalkozó kedvű vásárlóinknak, most kedvezményes áron.
A csomag tartalma:

A csomag eredeti ára: 37.938 Ft


- Egy  szuper vékony, prémium minőségű száraz vágókorong 115mm-es átmérőben, mely extrém pontos, forgácsmentes vágást biztosít.

- A csempén lévő furatok könnyű jelöléséhez egy  Mechanic csempesablon . A többfunkciós sablon nélkülözhetetlen eszközévé válik a munka során, és jelentősen javítja a teljesítményt. Nem kell többet félni attól, hogy a drága csempét, vagy termeszétes követ rossz helyen fúrjuk vagy vágjuk meg, a csempesablon alkalmas a pontos és precíz furatok átjelölésére. A fúrás, vágás az egyik kritikus pontja a fürdőszoba felújításának, de ha van Mechanic csempesablonunk, hatékonyan, pontosan, stressz nélkül jelölhetjük be a szappantartó vagy a csaptelep helyét.

- Grátiszként a csomagba teszünk egy praktikus önhegyező jelölőceruzát, hogy ne a gyerek tolltartójából kelljen a kitört hegyű grafitok között keresgélni.

 - Egy kimagaslő minőségű gyémántozott koronafúró 40mm-es , mely gyors, precíz lyukfúrást tesz lehetővé., M14-es csatlakozással

- Egy  Soudal szintelen neutrális szilikont, amit tömítésre és rögzítésre ajánlunk. speciális, kifejezetten természetes kövekre kifejlesztett szilikon, mely még a fényezett köveken sem hagy nyomot. Tökéletes vízzáró tulajdonsággal rendelkezik, nem marja meg a gyönyörű követ.

A biztonság érdekében a csomaghoz polikarbonát, állítható nyergű védőszemüveget raktunk, mely megvédi szemünk világát a kifröccsenő, lepattanó anyagoktól. Sportos fazonja miatt garantáljuk, hogy mindenkinek jól áll, és teljes körű védelmet biztosít a szem környékén.

 - A kéz védelme érdekében egy  a finom munkákra is használható komfortos sertésbőr védőkesztyűt is a csomagba helyeztünk. Artéria és körömvédő megerősítéssel, tartós, puha piros pamut kézhát résszel és tépőzárral a komfortos és megfelelő védelemért.  A színbőr extra tartósságot biztosít, illetve kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bír.

Kellemes Felújítást kívánunk.

Termék tulajdonságokFürdőszoba Felújító csomag

Termék kiszerelés  1 szett
Minimum rendelhető mennyiség  1 Szett