Beton ,  Műkő fényező viasz  - Bellinzoni VXSL

Beton , Műkő fényező viasz - Bellinzoni VXSL Műkő és beton felületek fényezésére. A kezelt felületnek csillogó fényt ad és szilikonos védőréteget von a felületre.

 
Bruttó 7 200 Ft-tól
Raktáron, várható szállítás 2-3 munkanap

TermékismertetőBeton , Műkő fényező viasz - Bellinzoni VXSL

Műkő, beton, márvány, gránit, kerámia és porcelán felületek fényezésére. A kezelt felületnek csillogó fényt ad, szilikonos védőréteget von a felületre.

Professzionális szilikon viasz a természetes kövek védelmére. A VX-SL gyorsan kiszárad, alacsony száradási ideje révén. Alkalmas függőleges felületekre, szobrokra, vázákra és külső fal polírozására is. A VX-SL bármilyen kőre használható. Vízlepergető hatást fejt ki a kezelt felületen. Nem ajánlott a terméket műanyag, linóleum és laminált anyagokra alkalmazni.

Felhasználás: Terítsük szét a terméket egyenletesen a megtisztított, száraz és pormentes felületen. Hagyjuk száradni körülbelül 5-10 perc (a hőmérséklet függvényében), majd ronggyal dörzsöljük egyenletesen, teljesen szárazra. A különleges összetételnek köszönhetően a termék jó eredményt ad sarkok, élek, párkányok, lépcsőszegélyek fényezésénél.

Elérhető kiszerelés: 750ml, 4, 20 liter

Termék tulajdonságokBeton , Műkő fényező viasz - Bellinzoni VXSL

Felhasználási Terület  Kő, Gránit, Márvány, Gres, Terrakotta, Műkő, Beton
Minimum rendelhető mennyiség  1db
ÁllagFolyékony

Hasonló termékekBeton , Műkő fényező viasz - Bellinzoni VXSL