Antik hatású víztaszító kő impregnáló - Bellinzoni Antik 25L

Antik hatású víztaszító kő impregnáló - Bellinzoni Antik 25L "antik külsőt" ad, víztaszító impregnálószer, márványra, gránitra, kőre

Cikkszám: #KABELL135
Nettó ár
330 630 Ft
Bruttó ár
419 900 Ft
Külső raktáron, várható szállítás 4-10 munkanap

TermékismertetőAntik hatású víztaszító kő impregnáló - Bellinzoni Antik 25L

Használható márványon, grániton és mészkővön, mint  víztaszító, impregnálószer, ami "antik külsőt" ad az anyagnak. Amellett, hogy figyelemre méltó "nedves megjelenést" biztosít a kőnek, megvédi a nedvességtől, zsírtól és olajfoltoktól. Az ANTIK szép selyem-fényű megjelenést kölcsönöz a kőnek. Nagyon jó a homokfúvott, savmaratott, bokor kalapált vagy lángolt kőfelületekhez, és használható csiszolt és polírozott felületekhez is, a kő színének fokozására. Az ANTIK beltéri és kültéri kőfelületekre is használható.

Felhasználás: A kezelendő felületnek teljesen száraznak tisztának kell lennie. A terméket kétszer használjuk, a második réteget egy óra elteltével vigyük fel a kezelt felületre. Lehetőség szerint javasoljuk, hogy a terméket ecsettel vigyük fel, mert lehetővé teszi a termék jobb behatolását a kőbe. Ne hígítsa vízzel vagy más oldószerrel, mert a készítmény használatra kész. Hónolt és polírozott anyagon csak egyszer használjuk, ügyelve arra, hogy ne legyen szerfelesleg. A végfelhasználó dönti el, hogy egy vagy két réteget használ. Abban az esetben, ha el akarjuk kerülni, hogy az anyag megjelenése selyemfényű legyen, csak dörzsöljük át a felületet egy ronggyal az eredeti alkalmazástól 24 órán belül, ami az ANTIK-kal átitatódva eltávolítja a felesleget, s így kevésbé lesz fényes. Az anyagot ronggyal vagy papírral szárítsuk.

1 liter termék:

  • csiszolt márvány és gránit felület esetén 30/40 nm-re elegendő
  • mészkő, homokkő, beton esetében 10/15 nm

Száradási idő:

Száradási idő 20 ° C-on: 2-4 óra (az anyag és a környezeti feltételek jellegétől függően)
Teljes száradási idő: 10-24 óra az anyag porozitásától függően

Felhasználhatósági időtartam 20 ° C-on: 24 hónap az eredeti tartályban

Elérhető kiszerelés: 1, 5, 25 liter

Termék tulajdonságokAntik hatású víztaszító kő impregnáló - Bellinzoni Antik 25L

Termék kiszerelés  25 Liter
Felhasználási Terület  Kő, Gránit, Márvány
Minimum rendelhető mennyiség  1db
ÁllagFolyékony