Beton impregnáló - Bellinzoni AQ PROOFÚj termék

Beton impregnáló - Bellinzoni AQ PROOF Vízesbázisú , UV álló, víz, zsír, olaj elleni impregnálószer, természetes kinézettel.

Cikkszám: #KABELLAQ
Nettó ár
10 945 Ft
Bruttó ár
13 900 Ft

TermékismertetőBeton impregnáló - Bellinzoni AQ PROOF

Vízesbázisú , UV álló, víz, zsír, olaj elleni impregnálószer, gránithoz, mészkőhöz, homokkőhöz, terrakottához és cement bázísú lapokhoz. Víz és olajos szennyeződések ellen impregnálja a különböző kőfelületeket. A kezelt kő színét nem változtatja meg, így a természetes hatás megmarad. Megakadályozza a penészképződést.

Felhasználás: A felületet alaposan tisztítsuk meg, hogy pormentes legyen. Az AQ Proof-ot egyenletesen vigyük fel ecsettel, hengerrel, száraz ruhával, gyapjúszövettel a védeni kívánt felületen. Hagyjuk a terméket 3-5 percig hatni, majd vigyünk fel egy második réteget az elsőre. A felhordás és az ezt követő szárítás során az anyag hőmérséklete 10 és 30 ° C között legyen. Padlófűtéses padlón történő alkalmazás esetén kapcsoljuk ki a fűtést és hagyjuk teljesen kihűlni a követ. Terméket ne használjuk csiszolt márványon és savakra érzékeny köveken. Használat előtt végezzen próbát.

A termék felhasználásra kész, ne hígítsuk. Nagyon nedvszívó anyag esetén ajánlatos egy második réteget felvinni az első felviteltől számított 10 perc elteltével. A terméket nedves felületen is lehet alkalmazni. Kezelés után az anyagnak 72 órán keresztül száradnia kell, amíg a vegyszer polimerizációja befejeződik. Szobrok, díszítések stb. kezelése során ügyeljünk arra, hogy az üregeket és a sarkokat is jól átitassuk. Ha túl sok termék került az anyagra, a felesleget nedves ruhával eldörzsölhetjük. A kezelt felület megfelelő karbantartása érdekében a LEM-3 semleges mosószerrel rendszeres időközönként történő mosást javasoljuk, vízzel hígítva, az eltávolítandó szennyeződésnek megfelelően, csiszolószerszám nélkül.

1 liter termék:

  • csiszolt gránit felület esetén 20/30 nm-re elegendő
  • mészkő, homokkő, csiszolatlan márvány 10/15 nm

Száradási idő:

Száradási idő 20 ° C-on: 15-30 perc (az anyag és a környezeti feltételek jellegétől függően)
Teljes száradási idő: 72 óra

Felhasználhatósági időtartam 20 ° C-on: 24 hónap az eredeti tartályban

Elérhető kiszerelés: 1, 5, 25 liter

Termék tulajdonságokBeton impregnáló - Bellinzoni AQ PROOF

Termék kiszerelés  1 Liter
Felhasználási Terület  Gránit, Terrakotta, Mészkő, Homokkő
Egységcsomag6db/Doboz
Minimum rendelhető mennyiség  1db
ÁllagFolyékony
Felhasználás módja  Impregnálás