Konyhapult Impregnáló - Bellinzoni Block D70 ECO 25L

Konyhapult Impregnáló - Bellinzoni Block D70 ECO 25L Konyhapultokhoz vizes bázisú víz-és olajlepergető impregnálószer. Impregnálja a felületet, színét élénkíti és ugyanakkor hagyja lélegezni a követ.

Cikkszám: #KABELL121
Nettó ár
281 811 Ft
Bruttó ár
357 900 Ft
Külső raktáron, várható szállítás 4-10 munkanap

TermékismertetőKonyhapult Impregnáló - Bellinzoni Block D70 ECO 25L

Konyhapultokhoz vizes bázisú víz-és olajlepergető impregnálószer. Impregnálja a felületet, színét élénkíti és ugyanakkor hagyja lélegezni a követ.

Felhasználás: A felületet alaposan tisztítsuk meg, hogy pormentes legyen. A BLOCK D70 ECO PLUS-t egyenletesen vigyük fel ecsettel, hengerrel, száraz ruhával, gyapjúszövettel a védeni kívánt felületen. Hagyjuk a terméket 3-5 percig hatni, majd vigyünk fel egy második réteget az elsőre. A felhordás és az ezt követő szárítás során az anyag hőmérséklete 10 és 30 ° C között legyen. Padlófűtéses padlón történő alkalmazás esetén kapcsoljuk ki a fűtést és hagyjuk teljesen kihűlni a követ.

A termék felhasználásra kész, ne hígítsuk. Nagyon nedvszívó anyag esetén ajánlatos egy második réteget felvinni az első felviteltől számított 10 perc elteltével. Különlegesen nedvszívó anyagoknál, mint a terrakotta vagy a homokkő, javasolt 3 réteg alkalmazása. A terméket nedves felületen is lehet alkalmazni. Kezelés után az anyagnak 24 órán keresztül száradnia kell, amíg a vegyszer polimerizációja befejeződik. Szobrok, díszítések stb. kezelése során ügyeljünk arra, hogy az üregeket és a sarkokat is jól átitassuk. Ha túl sok termék került az anyagra, a felesleget nedves ruhával eldörzsölhetjük. A kezelt felület megfelelő karbantartása érdekében a LEM-3 semleges mosószerrel rendszeres időközönként történő mosást javasoljuk, vízzel hígítva, az eltávolítandó szennyeződésnek megfelelően, csiszolószerszám nélkül.

1 liter termék:

  • márvány és gránit felület esetén 15/25 nm-re elegendő

Száradási idő:

Száradási idő 20 ° C-on: 45-60 perc (az anyag és a környezeti feltételek jellegétől függően)
Teljes száradási idő: 24 óra

Felhasználhatósági időtartam 20 ° C-on: 24 hónap az eredeti tartályban

Elérhető kiszerelés: 1, 5, 25 liter

Hírek rovat:  Kőfelületek impregnálása

Termék tulajdonságokKonyhapult Impregnáló - Bellinzoni Block D70 ECO 25L

Termék kiszerelés  25 Liter
Felhasználási Terület  Kő, Gránit, Márvány
Egységcsomag6db/Doboz
Minimum rendelhető mennyiség  1db
ÁllagFolyékony