Erős kő tisztítószer gránitra, kerámiára- Bellinzoni BERT27

Erős kő tisztítószer gránitra, kerámiára- Bellinzoni BERT27 Savas bázisú tisztítószer koncentrátum gránithoz, terrakottához, kerámia csempéhez és kőedényekhez.

 
Bruttó 4 800 Ft-tól
Raktáron, várható szállítás 2-3 munkanap

TermékismertetőErős kő tisztítószer gránitra, kerámiára- Bellinzoni BERT27

Savas bázisú tisztítószer koncentrátum gránithoz, terrakottához, kerámia csempéhez és kőedényekhez. Nagyon hatékony a rozsda ellen is. Nagyon jól működik az olajos maradékok eltávolítására, zsírtalanítására.

Felhasználás: A terméket tiszta vízben hígítsuk vagy közvetlenül a kezelendő részre öntsük. A padló alkalmazásához hígítson 10/20 ml (egy csésze kávényi) egy liter vízben. Kevésbé erős szennyeződésnél csökkentsük az adagolást szükség szerint. A terméket mop segítségével vigyük fel a felületre, hagyjuk 5-10 percig hatni, majd nylon kefével, súroló kefével vagy moppal dörzsöljük át. Utána öblítsük le bő vízzel. Ha a szennyeződés maradék marad, folytassa a termék újbóli alkalmazásával. Öblítse le folyamatosan, és a maradékot szivaccsal, ruhával, moppal távolítsa el. A függőleges alkalmazáshoz használjon ecsetet. Csak foglalkozásszerű használatra. Tartsuk az eredeti csomagolásban. Ne használjuk csiszolt és puha márványhoz!

Elérhető kiszerelés: 1, 5, 25 liter

Videó a termékről itt megtekinthető.

Termék tulajdonságokErős kő tisztítószer gránitra, kerámiára- Bellinzoni BERT27

Termék kiszerelés  1 Liter
Felhasználási Terület  Kő, Gránit, Márvány, Gres, Terrakotta, Műkő, Beton
Minimum rendelhető mennyiség  1db
ÁllagFolyékony