Bellinzoni Idea GOLD 1liter akció!

Bellinzoni Idea GOLD 1liter

Nanotechnológiás víz- és olajlepergető, impregnálószer gyöngyhatással, márványhoz, gránithoz és kőhöz.

Cikkszám: #KABELL094
Bruttó ár
 17 900 Ft 
Nettó akciós ár
11 016 Ft
Bruttó akciós ár
13 990 Ft

TermékismertetőBellinzoni Idea GOLD 1liter

Nanotechnológiás víz- és olajlepergető, UV álló impregnálószer gyöngyhatással, márványhoz, gránithoz és kőhöz. Kezelt felület megőrzi eredeti színét.

Ellenáll fagynak, rossz időjárásnak és az UV sugárzásnak. Védi a köveket a foltoktól. A lehető legnagyobb védelmet nyújt a víz behatolása ellen, továbbá olajjal, zsírokkal és nedvességgel szemben. Az IDEA GOLD hagyja lélegezni a követ és megakadályozza a penész képződését.

Felhasználás: A letisztított és száraz felületre vigyük fel egyenletes rétegben a terméket, ecset, rongy, henger vagy gyapjú segítségével, és a felesleget távolítsuk el a felületről. Lehetőség szerint javasoljuk, hogy a terméket ecsettel vigyük fel, mert lehetővé teszi a terméknek a kőbe való jobb behatolását.

Javasoljuk, hogy a terméket a kő teljes telítettségéig alkalmazzuk. Ne hígítsa a terméket oldószerrel vagy vízzel, a készítmény készen áll a használatra.

Nagyon porózus kőfelület esetén ismételjük meg a kezelést 1 óra elteltével. Kevésbé nedvszívó felületnél enyhén dörzsöljük a felületre, majd néhány perc múlva távolítsuk el a szerfelesleget tiszta ronggyal. Hagyja megszáradni a terméket, és a kő védett lesz. Használat előtt végezzünk próbát.

Termékhez oktató videó megtekinthető ide kattintva.

Elérhető kiszerelés: 250ml, 1, 5, 25, 200 liter

Termék tulajdonságokBellinzoni Idea GOLD 1liter

Termék kiszerelés  1 Liter
Felhasználási Terület  Kő, Gránit, Márvány
Egységcsomag6db/Doboz
Minimum rendelhető mennyiség  1db
ÁllagFolyékony