Bellinzoni repedésjavító epoxy gyanta 1,25L színtelen folyékony

Bellinzoni repedésjavító epoxy gyanta 1,25L színtelen folyékony Teljesen víztiszta és vízfolyós 24 órás rugalmas műgyanta repedésjavításhoz.

Cikkszám: #KABELL037
Nettó ár
17 874 Ft
Bruttó ár
22 700 Ft

TermékismertetőBellinzoni repedésjavító epoxy gyanta 1,25L színtelen folyékony

Hőre keményedő, alacsony nedvszívó képességű, epoxy gyanta alapú kővédő- és impregnálóanyag. Kifejezetten alkalmas a különböző kőfelületek mikrorepedéseinek, egyenetlenségeinek javítására, kitöltésére. Az Imprepox -al átkent felület kifejezetten szép fényt kap csiszolás után. A kezelt felület ellenáll az oldószereknek és tisztitószereknek.

Használati utasítás:
A termék 69 % "A" és +31% "B" komponensből áll. Keverjük össze a megadott arányban a terméket és vigyük fel a kezelendő felületre, majd oszlassuk el a tömítendő felületen egy spatula segítségével. A termékkel kezelhető az egész felület vagy csak a sérült része a felületnek. Amint megszilárdult az anyag csiszolható és fényezhető hagyományos csiszoló kövekkel vagy gyémántszemcsés csiszolóanyaggal. A termék színezhető a különbő forgalomban lévő por oxidokkal vagy színezőpasztákkal. Csak közvetlenül a használat előtt keverjük össze a két komponenst. Ne keverjük össze az egész mennyiséget egyszerre a „tömeg effektus” elkerülése végett. Használat után a megmaradt mennyiség eredeti csomagolásában, jól lezárva hűvös, száraz helyen tárolva 1 évig eltartható.

Kiszerelés: 1 db 1000 g -os "A" komponens és 1 db 250 g -os "B" komponens

.

Termék tulajdonságokBellinzoni repedésjavító epoxy gyanta 1,25L színtelen folyékony

Termék kiszerelés  1,25 Liter
Felhasználási Terület  Kő, Gránit, Márvány
Egységcsomag6db/Doboz
Minimum rendelhető mennyiség  1db
Termék színeSzintelen
ÁllagFolyékony